single-image

En kreativ fotosession

Det blev en rolig fotosession när jag försökte kläcka idéer för att marknadsföra ljudmixningstjänster.

Den senaste tiden har jag funderat på vad som tilltalar mig i marknadsföringen av ett företags tjänster. Det beror förstås på tjänst och företag, men överlag tycker jag om tydlighet, stilrenhet, simpel design och en gnutta humor. Hemsidor som är fulla med distraherande element som bryter flödet i surfandet är jag inte så förtjust i.

Kundbetjäning och marknadsföring är något som jag är lite extra dragen till. Jag har trots allt studerat det på ett eller annat sätt i totalt sex år. Kanske inte så konstigt att kundbetjäningstänket finns inrotat i mig.

Den här gången har jag försökt använda mina kunskaper till att hjälpa Janeco med design och lansering av en ny hemsida. Det är ett företag som erbjuder tjänster inom ljudteknik- och mediebranschen.

Någonstans ifrån kom idén att likna ljudtekniktjänsterna vid matlagning. Här ser ni en av bilderna som jag blev extra nöjd med. Den ska beskriva ljudmixning. Så här ser den ut i sitt sammanhang på Janecos hemsidor.

Foto av Pernilla Bergman

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Du kanske också gillar